Scroll Top
Wilhelminalaan 3 8131 AA Wijhe

Meedoen

ons helpen?
doe mee!
Op welke manier je ook betrokken wil zijn bij ons initiatief: je bent méér dan welkom! Via de formulieren hieronder kun je aangeven hoe jij betrokken wilt zijn bij de Noordmanshoek. Je kunt ook alle drie de formulieren invullen!
Samen aan de slag...
... doe mee in de cooperatie De Noordmanshoek!
Vanaf de eerste ideeën voor De Noordmanshoek tot waar we nu staan: bij de ontwikkeling van het landgoed zijn veel verschillende mensen en organisaties betrokken geweest. Als ‘participatieproeftuin’ deed de gemeente ook ervaring op met ‘anders’ samenwerken met bewoners. Nu is het tijd voor een nieuwe stap: stichting De Noordmanshoek wordt een coöperatie waarin iedereen kan meedoen!
Meedenken of meedoen?
Word dan lid van coöperatie De Noordmanshoek! Er zijn allerlei manieren om betrokken te zijn. Meedenken over vervolgstappen, meewerken op het landgoed of het landgoed gaan bewonen … Houd onze website in de gaten voor actuele ontwikkelingen en meld je hier aan als belangstellende voor onze coöperatie!
De Noordmanshoek werkt onder meer samen met lokale energiecoöperatie Goed Veur Mekare, Natuur & Milieu Overijssel (voor realisatie van de energietuin), Stichting Voedselbouw Nederland, Land van Ons en IJsselwerken en is ook in verbinding met andere partijen zoals de lokale voedselcoöperatie.

Ik steun jullie...

Je kunt een steunbetuiging sturen met het “ik-steun-jullie” formulier

Ik heb een vraag...

Je kunt bij ons ook altijd een vraag stellen met het “ik-heb-een-vraag” formulier

Ik doe een aanbod...

Je kunt ook aangeven HOE je mee wilt doen met het “ik-doe-een-aanbod” formulier
small_c_popup.png

Meedoen is leuk!

Op welke manier wil jij betrokken zijn?