Plannen in wording


kaart
Kijk bij onze plannen voor een kaart met legenda.Nieuw:Belangrijk Nieuws:
Het businessplan
De Noordmanshoek is op
31 januari 2021 toegezonden aan College en Raad!

De Noordmanshoek


samen

Wat wij willen realiseren

Stichting De Noordmanshoek wil een landgoed ontwikkelen, waarbij duurzaamheid het karakter vormt, in de breedste zin van het woord. Leven, leren en werken vinden hun plek in samenhang met de natuur, haar biodiversiteit en duurzame technologie op De Noordmanshoek.
Het landgoed heeft een open karakter door middel van wandelpaden en heeft vanwege de verschillende mogelijkheden op het gebied van natuurbeleving ,voedsel, innovatie en educatie een iconische uitstraling. Het landgoed levert een directe bijdrage aan een leefbare en gezonde wereld.

Visie landgoed de Noordmanshoek

De mens trekt een zware wissel op de mogelijkheden van de aarde in al de facetten van zijn aanwezigheid. We staan op veel gebieden in een aanloop of een proces van een transitie naar een duurzamer gebruik van onze leefomgeving als het gaat om voedsel, energie en milieu.
De grond van De Noordmanshoek wordt gebruikt op de manier zodat het ook in de toekomst zijn waarde behoudt of vergroot en voor alle komende generaties een positieve bijdrage verzekert voor het leven, werken en de natuur. De Noordmanshoek is de plek om te leren, te leven en te werken.

In het nieuws


SECRETARIAAT
Wilhelminalaan 3
8131 AA Wijhe
E-mail sturen
COLOFOON
© 2020 STICHTING DE NOORDMANSHOEK
disclaimer
Laatste Update: 18-11-2021