Disclaimer
Alle informatie op deze site is met zorg geplaatst. Wij doen ons uiterste best om deze informatie nauwkeurig, feitelijk juist en actueel te houden. Grote zorgvuldigheid wordt betracht bij de samenstelling van achtergronddocumenten.

Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit kan het voorkomen dat u verouderde of verkeerde informatie aantreft. In deze gevallen stellen wij het op prijs als u ons hiervan op de hoogte wilt stellen door een e-mail te sturen via de contact-knop (Sitebeheer), die te vinden is onderaan iedere pagina van deze website.

Informatie, suggesties voor verbetering en andere berichtgevingen die wij ontvangen naar aanleiding van de website worden als niet-vertrouwelijk beschouwd en kunnen als bedoeld door Stichting De Noordmanshoek gebruikt worden zonder dat daar toestemming voor nodig is.

Stichting De Noordmanshoek behoudt zich het recht voor de informatie op de website te herzien zonder aankondiging. In geen enkel geval is Stichting De Noordmanshoek aansprakelijk voor enig directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de van de informatie op deze website.